σκηνές

Δείτε τί παρουσιάζει για φέτος το Θέατρο ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ στις σκηνές του, καθώς και πληροφορίες για το ρεπερτόριο και το σκεπτικό λειτουργίας της κάθε σκηνής.

οι Σκηνές
του Θεάτρου Περίακτοι

Οι σκηνές του Θεάτρου ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ, φιλοξενούν παραστάσεις κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, έχοντας η κάθε μία, διαφορετικό σκεπτικό προσέγγισης των έργων και της αισθητικής τους. 


Οι βασικές σκηνές του Θεάτρου είναι τρεις:

Κεντρική Σκηνή
BLackBOX StaGe • Παρά\\η\η Σκηνή 
Παιδική Σκηνή

Επίσης, κάθε 2 καλοκαίρια, το Θέατρο ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ λειτουργεί και την Θερινή του Σκηνή. Πρόκειται για την οργάνωση καλοκαιρινής περιοδείας όπου κατά κύριο λόγο παρουσιάζονται κλασικές κωμωδίες.


Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες για τις σκηνές του Θεάτρου ΠΕΡΙΑΚΤΟΙ, και τις τρέχουσες παραστάσεις. 

Παιδική Σκηνή

Με διασκευές γνωστών παραμυθιών αλλά και αριστουργημάτων της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας, ανεβάζει παράστασεις με στόχο το σεβασμό προς το κοινό, παρουσιάζοντας "Θεατρική πράξη" και όχι "μπαλαφάρα" και "καζούρα" για μια εξασφαλισμένη αποδοχή. 

Τρέχα γύρευε τον ΑίΣωΠο

Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

BLackBOX StaGe
Παρά\\η\η Σκηνή 

Με στόχο την ποιητικότητα και τον συμβολισμό, ανεβάζει κατά κύριο λόγο έργα σύγχρονου αλλά και επιλεγμένα κλασικού ρεπερτορίου. Έργα που μελετούν πιο βαθειά την ανθρώπινη φύση και ψυχολογία και την κοινωνική αλλαγή.

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ 
του Γρηγορίου Ξενόπουλου

Τρέχουσα Παράσταση 

Κεντρική Σκηνή

Η Κεντρική Σκηνή παρουσιάζει έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, που περνούν μηνύματα καθαρά και αφορούν το ευρύ κοινό. 

Ως Θερινή Σκηνή, παρουσιάζει παραστάσεις κατά την θερινή περίοδο σε πολλούς δήμους και θέατρα. 

Η Μακαρίτισσα Γιαγιά
και το Καθάρσιο του Μπέμπη,
του Ζορζ Φεϊντό

Παρουσιάστηκε τον Χειμώνα 21 - 22. Μια ανατρεπτική φάρσα από τον "μετρ" του είδους.